Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is René Kortrijk. Ik ben Klinisch Psycholoog (BIG nr. 39066769925) en psychoanalytisch psychotherapeut (lid NVPP). Ik heb bij verschillende instellingen veel ervaring opgedaan met het diagnosticeren en behandelen van mensen met uiteenlopende psychische problemen. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als docent en trainer voor GGZ professionals die mensen met ernstige persoonlijkheidsproblematiek willen leren behandelen. 

Na de postdoctorale opleiding tot GZ- en vervolgens Klinisch Psycholoog aan het SPON in Nijmegen heb ik van 2014 tot 2018 de opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut bij de NVPP in Amsterdam gevolgd. Ik ben geruime tijd werkzaam geweest als inhoudelijk manager van een afdeling persoonlijkheidsbehandeling (MBT) bij een grote GGZ-instelling.  Momenteel ben ik naast mijn werkzaamheden voor Concordia Psychotherapie werkzaam bij een topklinische ggz instelling gericht op de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek.


Ik ben registerlid en supervisor KPSP bij de NVPP, en daarnaast lid van de LVVP. 

De praktijk

De praktijkruimte bevindt zich naast een woonhuis aan de Prinses Margrietweg 1 te Schalkhaar. De ingang van de praktijk is aan de achterzijde gelegen.

 

 

Foto's door Maarten Bervoets producties